Voor de IT-er

De snel veranderende wereld waarin we leven brengt nieuwe server vraagstukken met zich mee. Zo wordt de opslag van data steeds complexer door nieuwe technologieën en het digitaliseren van werkprocessen. Deze complexe werkomgeving vraagt om flexibiliteit van de inrichting van uw IT-omgeving. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de Server & Strorageproducten en netwerkapparatuur uit het verhuurassortiment van Server2Rent.

Deze producten verhuren wij aan IT-ers bij:

  • Levertijd Overbrugging
  • Ondersteuning van migratietrajecten
  • Calamiteiten of storingen op de IT-infrastructuur
  • Capaciteitsvergroting
  • Tijdelijke projecten

Door het leveren van functionele vervanging of het toevoegen van hardware aan de IT-infrastructuur bent u verzekerd van 100% continuïteit. Huren is de meest ideale mogelijkheid om te besparen op een dure aanschaf.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen. Een goede voorbereiding is vaak al het halve werk. Wij dragen zorg voor de gehele configuratie en een snelle implementatie zodat u binnen no-time voorzien bent van kwalitatieve apparatuur, direct uit voorraad leverbaar en (vaak) nog sneller dan de fabrikant.

Server2Rent is als één van de weinige verhuurorganisaties van Nederland partner van Microsoft en heeft daarmee de licenties om Microsoft software (zoals Windows Server) te installeren.

Huren is flexibel en schaalbaar en bij Server2Rent al mogelijk voor een korte verhuurperiode. Onze specialisten spreken bovendien dezelfde taal. Wilt u meer weten over onze server- & storage- of netwerkapparatuur? Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. U kunt alvast geïnspireerd raken door ons verhuurassortiment.

Bekijk ook de totaaloplossingen die wij aanbieden voor Op de Beurs en Eventregistratie.