Case: Gemeente Amsterdam

Server2Rent levert oplossingen voor ieder IT- en AV-vraagstuk. Onze verhuurservice gaat verder en biedt meer. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is snel te kunnen schakelen en onze flexibiliteit zorgt er dan ook voor dat we een fijne partner zijn om mee samen te werken.

Flexibiliteit het hele jaar door

Dit ziet u ook terug in het project dat we voor een grote gemeente mochten realiseren. De gemeente kwam tijdens de feestdagen bij ons met de vraag of wij een tekort aan servercapaciteit snel konden verhelpen.

Mede gebaseerd op onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om vooral snel te kunnen schakelen. In samenwerking met één van onze partners hebben wij de gemeente binnen enkele werkdagen voorzien van 32 krachtige HP bladeservers, zodat de tijdelijke capaciteitsproblemen opgelost konden worden.

Snelle implementatie en configuratie

Onze vakmensen hebben 2 datacenters met 2 bladecenters vol met bladeservers geleverd en daarnaast hebben zij ook zorg gedragen voor de gehele configuratie en een snelle implementatie. Wel zo fijn voor de klant en eindgebruiker, zodat zij hier zelf geen omkijken naar hebben gehad. Lees meer over onze oplossingen voor IT-ers, of bekijk ons productassortiment.