Assortiment

Server en storage huren bij Server2Rent

Wilt u server of storage huren? Bijvoorbeeld voor tijdelijk extra capaciteit, testen, een migratie of verhuizing? Denk aan het huren van een server of meerdere servers en u wilt zeker zijn van een server die bij uw wensen past. Onze verhuurservice gaat verder dan alleen verhuur: aanbieden van complete server en storage systemen, perfecte service, snelle levering (binnen enkele dagen) en hulp van gekwalificeerde specialisten. Wij adviseren u graag over de beste oplossing in uw situatie.

Met onze snelle levering is uw probleem meteen opgelost. U kunt bij ons een server huren van A-merken zoals HP, Dell en Oracle.
Ook kunnen wij u advies geven over onze Intel servers, Integrity servers, Unix, Netwerkapparatuur en Storage. Server2Rent biedt complete server en storage systemen aan volledig op basis van uw specifieke wensen. Als u op zoek bent naar een combinatie van servers, storage en netwerkapparatuur dan bent u ook bij Server2Rent aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk, u bepaalt.

Niet gevonden wat u zocht?
Mogelijk kunnen wij u toch verder helpen. Wij staan u graag telefonisch te woord via  +32 (0)15 286 286 of mail ons via sales@easy2rent.be.

Intel

Intel

Bekijk
Integrity

Integrity

Bekijk
Unix

Unix

Bekijk
Storage

Storage

Bekijk
Netwerkapparatuur

Netwerkapparatuur

Bekijk